A szemtanúk szerint a két egymást ismerő fiatalember épp egymással versenyzett Lijiang város útjain, amikor a baleset bekövetkezett. Az elöl haladó fehér Ferrari 488 GTB sofőrje fékezett, a mögötte érkező haver a szürke Ferrari 488 GTB-vel már nem tudott megállni.

A rendőrségnek már azt a mesét prezentálták, hogy egy kóbor kutya miatt fékezett erőset a fehér autó, ekkor érte utol őt a másik. Azonban ha olyan példamutatóak, akkor vajon miért takarják le a rendszámtáblájukat – ez még ilyen esetben, azaz baleset bekövetkeztekor is illegális Kínában. Inkább a büntetés kifizetését választották a Ferrari 488 GTB tulajdonosok.

A lényegen ez nem változtat, a szürke autó tulajdonosának (biztosítójának) kell majd kifizetnie a javítást, ami biztosnem lesz olcsó, hiszen a 660 lóerős biturbó V8-assal szerelt olasz szuperautó a büntetővámok miatt 140 millió Ft-nyi jüanba kerül Kínában.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!