Egyetlen dolog van, ami a legtöbb esetben „szent” minden autós számára, függetlenül attól, mennyire siet vagy épp mennyire akar menőzni a kocsiban ülők előtt, ez pedig nem más, mint a megkülönböztető jelzést használó járművek elengedése. Legalábbis eddig ezt gondoltuk…

Angliában, Hertfordshire környékén járunk, ahol három fiatal beült a kétszemélyes Lamborghini Huracánba, és ettől rögtön úgy érezték, övék a világ.

A nagy valószínűséggel bérelt autóban üvöltött a zene, az utas fogta a sofőr sörét, miközben az száguldozott a kocsik közt, ez azonban csak a történet eleje volt.

A sofőr ugyanis úgy érezte, azzal tudná igazán megmutatni, hogy ő milyen ügyes, ha elkezedi üldözni a szirénázó rendőrautót. Mindezt persze óriási nevetések közepette.

Az akció végül sikerült is, mindezt úgy, hogy közben átment a piros lámpán, a záróvonalon, és még sorolhatnánk reggelig a szabálytalanságokat.

Hogy pontosan mennyivel ment a Lamborghini, azt nem tudjuk, de a videóban hallani egyszer, amint az egyik utas elordítja magát „Gyerünk, gyerünk, ez már százharminc!” Utóbbi természetesen mérföldben értendő, ami átváltva körülbelül 210 km/h.

Miután a rendőr balesethez sietett, nem tudta követni a Huracánt, de a közösségi oldalakra névtelenül felkerülő videó miatt nyomozást indított a rendőrség, és mivel a videót készítő férfi nem volt túl okos, az arcuk alapján nem lesz túl bonyolult megtalálni őket…