landwind4

Nagyon bejött a kínai Landwind gyárnak az X7 elnevezésű Range Rover Evoque-koppintás, ennek szellemében készülnek a kínálat bővítésére. A Guangzhoui Autószalonon állítják ki tanulmányként az egyelőre E33 néven futó autót, amelynél az Infiniti QX30-ast idézték meg a kínai formatervezők – ezúttal nem olyan szembeötlő a másolás, mint a brit típusnál.
landwind2
Méretben és árban is egyértelműen az X7 alá pozicionálják a 2017 második felében az utakra kerülő új modellt, amelyet ennek megfelelően kisebb motorral szerelnek. Ezúttal a Mitsubishitől vásárolják az erőforrást, ami 1,5 literes turbó lesz 150 LE/210 Nm teljesítménnyel, és ez fokozatmentes automatikus váltón keresztül hajtja majd az első kerekeket.
landwind3
A tanulmány egyébként annyiban tér el a későbbi szériaváltozattól, hogy eltávolítják majd róla az utólag a ködlámpa-fészekbe helyezett LED-karéjt, illetve kisebb felnikre és ballonosabb abroncsokra cserélik a kerekeket, és várhatóan a tetősínek légterelő-végződését is megszüntetik. A 3,8-5 millió Ft-nak megfelelő sávban mozognak majd a Landwind E33 árak.

landwind2
Fotó: autohome

 

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!