Bruno Spengler a BMW DTM-be való visszatérésének évében rögtön meg is nyerte a bajnokságot, ennek alkalmából a bajorok egy limitált szériás M3-ast dobnak piacra.

Mivel a BMW eddig 54-szer szerzett futamgyőzelmet ebben a versenysorozatban (és annak elődeiben), ennyi példányban készítik el a BMW M3 DTM Champion Edition-t. A mattfekete fényezésen felül a hátsó oldalablakokon ott látjuk a bajnok versenyzőre utaló matricát, a műszerfal karbon betétjén ott a versenyző aláírása, a tetőn és csomagtérfedélen versenycsíkokat látunk.

Alapáron adják a limitált szériához a ZCP Competition Csomagot, amely feketére fényezett felniket, karbon spoiler-koptatót, karbon hátsó szárnyat és a motorháztetőbe helyezett, fényes feketére fényezett szellőzőnyílásokat tartalmaz. Még az idén megkezdik a limitált széria gyártását, januártól kerülnek a megrendelőkhöz az autók. A BMW M3 DTM Champion Edition ára egyelőre nem ismert.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!