A HiAce személyautó változatán érződik még a teherautós rokonság – például a laprugós hátsó tengely miatt –, az Alphard nevű luxusegyterű viszont túlságosan drága lenne a thai piac számára, ezért a Toyota amolyan félmegoldásként elkészítette a Majesty modellt. Ez fényűző, tízszemélyes belsővel, csavarrugós hátsó tengellyel de a HiAce 2,8 literes dízelmotorjával rendelkezik.

Kívülről a bőven alkalmazott króm segíti a felismerést, az utastérben bőr és valódi fa betétek emelik a színvonalat. Legelöl két ülést találunk, majd két nagy méretű, elektromosan állítható, pohártartós fotel következik, e mögött két egyszerű fotel, leghátul pedig az oldalfalból lehajtható négyszemélyes pad – utóbbit szükség esetére szerelik be, hiszen a használatakor megszűnik a csomagtér.

A Toyota Majesty orrába a 2,8 literes, 163 LE és 420 Nm teljesítményű négyhengeres dízel kerül, ami hatfokozatú automatikus váltón keresztül hajtja a hátsó kerekeket. A vételár 1,8-2 millió baht (17,3-19,2 millió Ft), ami a japánok szerint versenyképes ajánlat ebben a piaci szegmensben.