Jól kiépített útvonalon, a Krasznodar-Ivanovo közötti főútvonalon halad a Volvo kamion, amelynek a fedélzeti kamerás felvételét láthatjuk alant. Amint lehetősége nyílik rá, a nála lassabban haladó autók előzésébe kezd a kétsávos szakaszon.

Azonban a lassan haladó kisteherautóhoz közeledve a szélső sávban haladó Lada Samara (vagy Forma, évjárattól függően) vezetője is kerülni szeretne, de ezt nem jelzi, csak elkezdi áthúzni a kormányt a belső sávba. A kamionos hiába dudál, a Lada sofőrjét nem lehet eltántorítani szándékától, így nekiütközik a kamionnak, megpördül, végül az árokban a tetejére fordulva állapodik meg. Az ütközést elkerülni szándékozó kamion oldalát a szemből érkező Gazella kisteherautó végighúzza, de abban az autóban nem történt személyi sérülés. Rosszabbul is végződhetett volna a dolog, hiszen mintegy 2 másodperccel később már egy Kamaz alatt végződött volna a Lada és utasainak földi pályafutása. Mindez azért, mert nem volt hajlandó lassítani/visszakapcsolni és nagy gázt adni a Samara vezetője. Most egy darabig nem nagyon fog keménykedni, hanem az ágyat nyomja…

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!