Mostanában egyre több hírt látunk, miszerint az emberek gondolkodására sincs túl jó hatással a koronavírus, és a járványra fogják a sofőrök a száguldozást. Ebből kezd elegük lenni most az angoloknak!

Bár egyelőre még csak ötletként létezik a dolog, a Green Party felvetésével sokan egyetértenek Angliában: szerintük ugyanis a koronavírus miatt változtatni kellene a sebességkorlátokon!

Mint arról beszámoltunk, nemrég egy férfi Angliában arra fogta a száguldozását, hogy Londonban egy fonttal olcsóbb a kenyér.

Ez azonban csak egy őrült indok a sok közül, egyre többen érzik ugyanis azt az angoloknál, hogy ha kevesebben vannak az utakon, akkor a szabályokat sem kell figyelembe venni.

A Green Party szerint a megoldás az lehet, hogy a sok helyen használt 50 mérföld/órás (80 km/h) sebességkorlátot leviszik 20 mérföld/órára (32 km/h)!

A párt elmondása szerint a legtöbbet az egészségügyi dolgozók használják mostanában az autójukat, és rájuk most nagyobb szükség van, mint bármikor, épp ezért így talán meg lehetne védeni őket.

A Waze adatai szerint egyébként 70 százalékkal kevesebben merészkednek ki kocsival az utakra a koronavírus-járvány kezdete óta Angliában.