Kevés idegesítőbb dolog van egy autós életében, mint mikor áll a dugó közepén, várja, hogy végre meginduljon nagy nehezen a forgalom, és akkor érkezik valaki a leállósávban vagy az út szélén, és elindul levágni a sort…

Az egy dolog, hogy ez persze teljesen szabálytalan, ám nem is ez fáj a legjobban ilyenkor, hanem az, hogy ezzel valaki azt mondja: „Az én időm fontosabb, mint a tiéd!”

De mit tehet ilyenkor az ember? Az esetek 99 százalékában csak a bosszankodás marad, és reménykedünk, hogy egy térfigyelő kamera valahol elkapja, vagy belebotlik egy rendőrbe valahol az útja során.

Erre azonban általában nem kerül sor, viszont van, hogy a sors úgy hozza, végül mégis megbánja a mindenkinél jobban siető autós a tettét.

Mint például az alábbi esetben, amelynél az az egészben a leggyönyörűbb, hogy bár a teherautó sofőrje valóban „odalegyezett” egy kicsit, az utat levágó autós senkit nem hibáztathat, és végül saját magát büntette meg.

A rendőrségen vagy a biztosítónál ugyanis nem valószínű, hogy neki adnak igazat, miután elmeséli, hogy bár teljesen szabálytalanul haladt, olyan sebességgel, hogy nem tudott megállni, mégsem ő a hibás…