Thailföldön fogják gyártani az új Chevrolet pickupot. Négyhengeres dízelt kapott a tanulmány Thailföldön fogják gyártani az új Chevrolet pickupot. Négyhengeres dízelt kapott a tanulmány

A pickupok kategóriájában kisebb fajta forradalom zajlik manapság. A technika ugyan nem sokat változik, a létra alváz még mindig egyeduralkodó, de a forma egyre személyautósabb, az utastér egyre kényelmesebb lesz. Az új Chevrolet Colorado tanulmány pontosan egy ilyen autót mintáz.

Ami igazán új, az az európai forgalmazás lehetősége. Az új pickupot nem az Egyesült Államokban, hanem Thaiföldön fogják készíteni, márpedig az európai pickupok jelentős része innen származik. A tanulmányautó nyújtott fülkét, egymással szembe nyíló ajtókat kapott, igazán azonban a 20 colos felnik teszik látványossá a megjelenést. Nem spóroltak a LED-ekkel az első-hátsó lámpáknál.

Személyautós a belső tér, a kapcsolható összkerékhajtás a váltó mögötti forgókapcsolóval vezérelhető Személyautós a belső tér, a kapcsolható összkerékhajtás a váltó mögötti forgókapcsolóval vezérelhető

Összkerékhajtással szerelték a tanulmányt, ami hagyományos, kapcsolható összkerékhajtás terepfokozattal – kar helyett azonban egy forgókapcsolóval lehet vezérelni. A hajtásról 2,8 literes, négyhengeres turbódízel gondoskodik. Valószínűleg még az idén megkezdődik majd a Colorado szériaváltozatának gyártása Thaiföldön, nem sokkal később pedig az Egyesült Államokban. Egyelőre még nem dőlt el, elhozzák-e Európába az autót.

A nyújtott fülke mellett lesz még normál és dupla is A nyújtott fülke mellett lesz még normál és dupla is