Agresszívabb első lökhárító, hatalmas púppal rendelkező motorháztető, mélyre húzott küszöbburkolatok és 20 colos felnik jellemzik a 2019-es Shelby GT-t, a Mustang alapján épített sportkocsit. A nagy púp esetenként félrevezető, hiszen alaphelyzetben csak a kipufogórendszer cseréje növeli a teljesítményt, felár ellenében szerelik csak be a Ford Performance kompresszort, amivel 710+ lóerőre nő az 5,0 literes V8-as teljesítménye.

Az utastérben egyedi padlószőnyeg, sorszámozott plakett, és kézi váltó esetén rövidített kapcsolási utak jelentik a változást. Újak a rugók és a stabilizátorok, a karosszéria merevségének javítása miatt a kabriónál bukókeretet is alkalmaznak.

Az alapkivitelen felül 5000 dolláros felár ellenében kérhető a GT-H változat, amellyel a legendás bérautónak állítanak emléket. Ebben az esetben fehér/arany vagy fekete/arany a karosszéria, a felfüggesztést pedig alaposabban módosítják Ford Performance első rugóstagokkal. Kérhető még megerősített féltengely, növelt teljesítményű hűtőrendszerrel is azok számára, akik gyakran ki szeretnék használni a Shelby GT tudását.