Az embernek egy kicsit mindig megszakad a szíve, mikor olyan szervizben kell leadnia a kocsiját, amelyben előtte még sosem járt.

Biztos, hogy jól végzik a munkájukat? Értenek hozzá eléggé? Láttak már ilyen autót? Vigyáznak rá? Ezek a kérdések mindannyiunk fejében megfogalmazódnak, ám szerencsére a legtöbb esetben ez csak felesleges aggódás.

Itt azonban nem…

Az alábbi férfi ugyanis leadta az autóját a szervizbe, majd kis híján szívrohamot kapott, mikor kézhez kapta a számlát és azt majd’ 1000 fontról, azaz átszámítva körülbelül 350 ezer forintról állították ki.

Kiderült ugyanis, hogy a kocsi hátsó lökhárítóján volt egy nagy törés, amit ki kellett javítani – legalábbis ezt állította a szerelő.

Egyetlen apró dologgal nem számolt csak: a kocsiban hátul is volt fedélzeti kamera, amely korábban rögzítette, hogy pont a szerelő ment neki a kerítésnek parkolás közben, és ő törte össze az autót.

Bár az úriember végig tagadott mindent, ahogy előkerült a felvétel, hirtelen mégis felajánlotta, hogy a javítási költséget magára vállalja. Micsoda úriember!