Bár eddig sokszor főszereplői voltak a nagy autós rendezvényeknek a Lamborghini őrültebbnél őrültebb szuperautói, a márka most közleményben közölte, soha többé nem járnak ilyen autós show-kra!

Bár sokan azt gondolták, a legutóbbi, 2020-as genfi show-t a koronavírus veszélye miatt hagyta ki a Lamborghini, most Katia Bassi, a Lamborghini marketing- és kommunikációs vezetője az Autocar Indiának elmondta, vírus ide vagy oda, a márka biztosan nem képviseltette volna magát az eseményen.

A Lamborghininél ugyanis úgy gondolják, a vásárlóiknak egy sokkal bizalmasabb, intimebb teret kell biztosítaniuk, épp ezért a jövőben az ilyen nagy eseményeken biztosan nem láthatunk majd Lamborghiniket.

Cserébe viszont a márka szervez saját eseményeket, amire azonban nem lehet csak úgy bejutni, belépőt csak a kiváltságosak kaphatnak, akik a Lamborghini szerint kiérdemelték ezt.

A jövőben tehát ezeken a kisebb, exkluzív eseményeken jelentik majd be az új autóikat is, sőt, itt is mutatják majd meg a szűk közönségnek a legújabb modelljeiket, mivel úgy vélik, a márka fejlődését ez segíti a legjobban.