A következő 3 hónapban látogatható a torinói Heritage Hub múzeumban az Abarth márka 75. születésnapját ünneplő kiállítás, ahol most 38 – egyébként nem a tárlat részét képező – Abarth modellt állítanak ki. Ezek között vannak a gyári gyűjteményből származó darabok (például a legelső, Carlo Abarth által tuningolt Fiat 500-as), de olyan különlegességek, amelyet magánszemélyes adtak kölcsön a kiállításra. Az a 2400 Coupé Allemano is látható, amely Carlo Abarth személyes autója volt a hatvanas évek elején, illetve az a Fiat 131 Supermirafiori 2000/TC Volumetrico, amelyet a Giovanni Agnelli használt hétköznapi közlekedésre.

A klasszikus autók mellett a márka jelene és jövője is ki lesz állítva a Heritage Hub-ban, ott lesz a már bejelentett Abarth 695 75°Anniversario nevű limitált széria és az Abarth 500e is. De van igazi újdonság is, hiszen bejelentették, hogy 5 példányt építenek az Abarth Classiche 1300 OT nevű sportkocsiból. Anno 1965-ben a Fiat-Abarth OT 1300 megnyerte a Nürburgring és Hockenheim Grand Prix versenyeket, ennek a sikeres versenyautónak állítanak emléket az újdonsággal. A Reloaded by Creators program keretében készítették el az Abarth 1300 OT terveit, illetve azt az 1:3 méretarányú makettet, amely a kiállításon látható.

A korábbi limitált sportkocsi, az Abarth 1000 SP alapján készül az új limitált sportkocsi, tehát az Alfa Romeo 4C karbon vázát és 240 lóerős hajtását kapja. Az új karosszériát karbonból készítik, a hátsó plexi szélvédőre szellőzőnyílásokat is vágnak. A vételár nem ismert, de már fogadják a megrendeléseket az Abarth Classiche 1300 OT-ra.