Igazán különleges műszaki és kényelmi megoldásokkal szolgál a DS 4-es második generációja, de ahogy az a prémiumautók világában megszokott, ezekért felárat kell fizetni. A különleges felszereléseket kapja a piaci bevezetésnél választható La Premiere elnevezésű limitált széria, amely Lakkozott Szürke vagy Cristal Pearl fantázianevű színben választható, kontrasztos fekete tetővel és fekete karosszériadíszekkel.

Az utastérben az Opera hangulatot találjuk Criollo barna nappabőr kárpittal, az üléseknél óraszíj-mintával, elöl masszázsfunkcióval. A kormánykerék bőrbevonatát kézzel varrják, a műszerfalra és az ajtókra kőrisfa betét kerül. A DS 4 La Premiere fel-a-fejjel kijelzővel, mátrix-LED-es fényszóróval, aktív felfüggesztéssel és 2-es szintű önvezető képességgel rendelkezik, körkamera-rendszer és elektromos csomagtérajtó-mozgatás könnyíti a használatot.

A szériában adott 19 colos Sevilla felnik helyett 20 colos Sydney felnik is kérhetőek, de fizetni kell a 14 hangszórós Focal hifiért és az éjjellátóért is. A DS 4 La Premiere a 180 és 225 lóerős benzinmotorral és a 225 lóerő rendszerteljesítményű hálózatról tölthető hibrid hajtással lesz elérhető, Magyarországon az árlista közreadásával egy időben, várhatóan szeptemberben lesz rendelhető az új modell, amelynek első példányai novemberben érkeznek meg.