Aki akár egyetlen Formula–1-es közvetítésbe is belenézett a Monacói Nagydíjról, az sejtheti, mi van a nagyobb eseményeken a városállamban: szuperautók, modellek, yachtok, pezsgő és buli mindenhol.

Az egyik legnagyobb esemény a hercegségben a már említett F1-es verseny, a másik az úgynevezett „Top Marques” találkozó és bemutató, amely során újra megtelik minden utca őrültebbnél őrültebb kocsikkal, sőt, itt be is mutatnak teljesen új, sosem látott autókat a gyártók.

Az eseményt 2019-ben is óriási felhajtás övezte, itt mutatták be például az új McLaren GT-t, sőt, itt láthatta először a benzinszagot kedvelő közönség a Formula–1-esnek kinéző, de egyébként utcai használatra is használható Zacaria SC-t.

Az új McLaren GT (Fotó: Twitter)

És persze, ha minden a szórakozásról szól, egyesek szeretnek egy kicsit megőrülni, és újra pályaként használni a monacói utcákat.

A Zacaria SC, amit az utcán is legálisan lehet használni (Fotó: Twitter)

Erre tökéletes bizonyíték a helyi rendőrség parkolója, amely az alábbi videóban látható módon megtelt a lefoglalt szuperautókkal, és leginkább úgy nézett ki, mintha itt is bemutatót tartanának…