Minden apró részletét átnézték a McLaren MP4-12C-nek, és amit csak tudtak, kijavítottak rajta, azonban még mindig nem voltak képesek kitalálni neki egy nevet.

Ahogy azt korábban már megírtuk, a biturbó V8-as teljesítményét 625 lóerőre emelik, ehhez hozzájön még egy olyan szívósor-zajgenerátor, amelynél gombnyomásra lehet változtatni a hangerőt, így még a városi töpörgés is izgalmas tud lenni az utasok számára. Meg lehet rendelni az utasoldali ajtó vezetőülésből történő mozgatását – per pillanat csak a kilincsre nyílik fel az ajtó. Kívülről is van változás, mégpedig új az autó elején megjelenő márkajelzés.

A gyakorló McLaren MP4-12C tulajok számára ingyen és bérmentve beépítik mindezeket az újításokat, azonban az új karosszéria- és kárpitszíneket csak felár ellenében kérhetik. Szintén feláras extra a hasmagasságot elöl 40, hátul 25 mm-rel emelő felfüggesztés, ami megkönnyíti a mélygarázsok megközelítését, a fekvőrendőrök leküzdését.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!