Nem újdonság a Rolls-Royce márkánál, hogy kívánságra az ügyfél kérésének megfelelő csillagképet mutató LED-eket szőnek a tetőkárpitba, a Wraith Luminary Collection nevű, 55 példányra limitált különleges modellnél még erre is képesek rálicitálni. Az összesen 1340 darab LED-ből álló mesterséges égbolton véletlenszerűen 5 darab hullócsillag halad át időről-időre – ennek a funkciónak a megvalósítása 20 órát vesz igénybe.

A fabetéteket Csehországból származó tölgyből készítik, és ezeken belül 176 darab LED-et helyeznek el a megfelelő megvilágítás érdekében. Ezek a tetőkárpiton átszáguldó meteorokkal szinkronizálva képesek villogni. A Sunburst Szürke fantázianevű fényezés matt finissel rendelkezik, napsütés hatására rézszínűen csillog. A megszokott övvonalon elhelyezett kézzel festett vonal mellett a felnikre és a motorháztetőre is kerülnek ilyen díszek.

A Bespoke részleg folyamatosan keresi a legújabb különleges megoldásokat, a kardánalagút és részben az ajtókárpit borítására kézzel szőtt, rozsdamentes acélból készített szövetet használnak. A 0,08 mm vastag acéldrótokat három nap alatt, sterilszobában szövik a megfelelő formájúra. A technikára nem terjed ki a Rolls-Royce Wraith Luminary Collection átalakítás.