A Ford Edge menetpróbája (az Autó-Motor 2015/10-es számában olvashatják majd beszámolónkat) alkalmából utaztam a bajor fővárosba, ahol nem számít meglepetésnek, ha álcázott BMW-be botlik az ember. No de olyat még én se éltem meg, hogy rögtön három eltérő újdonsággal találkoztam. Az elsővel este 7 óra magasságában a főpályaudvar mellett, szóval szó nincs arról, hogy titkolnák a következő generációs X3-ast.

Fotó: Lővei Gergely Fotó: Lővei Gergely

Másnap Münchenen kívül autóztunk, ekkor először egy erősen álcázott, a mintás fólia alatt félrevezető domborításokkal is rendelkező második generációs Mini Countryman jött szembe, végül egy kisebb BMW-konvojjal találkoztunk. Öt darab autó hajtott el a mező mellett, ahol megálltunk fényképezni az Edge-et, a sort egy M4-es kupé vezette, majd jött egy 3-as GT, majd az álcázott hátsó résszel rendelkező 4-es kupé, és még egy 3-as és egy 4-es Gran Coupé zárta a sort. Szóval aki Münchenben és környékén nyitott szemmel és fényképezőgéppel a kezében járkál, egész jó képet alkothat arról, milyen BMW és Mini újdonságok várhatóak a közeljövőben.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!