Visszahozza a Stellantis a gyári teljesítménynövelő alkatrészeket kínáló Direct Connection programját, azért kapta ezt a nevet az 1974-ben bevezetett szolgáltatás, mert a vásárlóknak telefonos forródrót áll a rendelkezésére, ahol a műszaki problémák megoldásához nyújtanak segítséget a gyári szakemberek. Anno a Chrysler, Dodge és Plymouth modellekhez volt elérhető ez, ma egyedül a Dodge márka kínálatában vannak teljesítménynövelésre alkalmas modellek.

Az utcai autókhoz a gyári garanciát megtartó teljesítménynövelést kínálnak egy OBD-II-es diagnosztikai csatlakozóba dugható egységgel, amely lehetőséget ad az ügyfeleknek a motor teljesítménygörbéjének gombnyomásra módosítására. A Hellcat Redeye modell Stage I teljesítménynövelése egy kódot jelent, amelyet az előbb említett készülékbe beadva a gyári motorvezérlőben lévő programot aktiválva 840 lóerőre emelkedik a teljesítmény, a Stage II-höz már módosított kompresszor-meghajtás (áttétel) is kell, annál 885 lóerőre emelkedik a 6,2 literes kompresszoros V8-as teljesítménye. A Hellcat esetén a Stage I teljesítménynövelés módosított kompresszor-meghajtást (áttétel) és kódot jelent, amivel 757 lóerőre emelkedik a teljesítmény. Talán nem véletlen, hogy rögtön megerősített kardántengelyt is ajánlanak ezekhez a teljesítményekhez.

Nem egyszerűen csak alkatrészeket, de teljes részegységek is vannak a kínálatban, tehát a Hellcrate (717 LE), Hellcrate Redeye (807 LE) és Hellephant (1000 LE) nevű motorokat is a Direct Connection-ön keresztül lehet megvásárolni a jövőben, és rögtön váltót, erőátvitelt is lehet vásárolni ezekhez. Még csupasz Charger karosszéria is van a kínálatban, amelyből aztán gyorsulási versenyautót építhet magának az ember. A márkakereskedők között lesznek Dodge Power Broker kereskedések, ahol a szerelőket kiképzik a Direct Connection kínálatból, és ők tanácsokat tudnak adni az ügyfeleknek, hogy pontosan milyen teljesítménynövelés illik az igényeikhez, illetve rögtön a beszerelést is tudják intézni.