Valódi katasztrófafilmet rögzített egy autós kamerája hétfőn: két férfi futótűz elől menekülve áthajtott egy lángoló erdőn Tennesseeben.

A rémisztő jelenetet Michael Luciano furgonjából vették fel. Luciano a Gatlinburg nevű település lakója, melyet a héten futótűz sújtott. A tűz a Great Smoky Mountains  nemzeti parkban lobbant fel, és onnan terjedt tova a szárazság és a szél miatt. A menekülés látványa leírhatatlan, a hangulata idegtépő.

A két férfi a lángoktól narancssárga füstben többször alig látja, merre megy. Utuk égő fák és házak között vezet, megállni nem mernek, nehogy elolvadjon a gumi a kerekeken. Egy ponton eltévednek, és meg kell fordulniuk, a hegyről levezető utat azonban egy kidőlt, égő fa blokkolja. Más választásuk nem lévén nekimennek a kocsival, és szerencsére bejön a húzás, eltolják, az út felszabadul, és kijutnak az izzó kemencéből.

A videó végén egy mozdulatlan kocsival találják szembe magukat, Luciano pedig ráüvölt a szemlátomást sokkot kapott sofőrre, hogy mozduljon, aztán elhajtanak. Az már nem látszik a képsoron, de Luciano később azt írta a Facebookon, hogy a másik autóst sikerült lesegíteniük a hegyről, az ő hátsó lámpájuk fényét követve ő is biztonságban leérkezett.

A kelet-Tenessee-i futótűzben heten meghaltak, ötvenhárman megégtek, 15.500 hektár terület felperzselődött, több mint hétezer otthonban keletkezett kár, és ezrek kényszerültek menekülőre fogni. Luciano videója láttán alkothatunk némi fogalmat arról, mit éreztek közben.