A Magna beszállítóval közösen dolgozik azon a Henrik Fisker formatervező nevét viselő vállalkozás, hogy elindítsák végre az Ocean nevű fenntartható luxus-villanyautó (68 999 dolláros indulóár) sorozatgyártását, közben pedig máris a Pear nevű, már megfizethető tömegmodellként pozicionált autójuknak is hamarosan befejezik a fejlesztését. Néhány nem sokat eláruló hivatalos kémfotót és egy nyúlfarknyi videót közöltek, de a védjegyhivatalból származó rajzok alapján már ismerjük a végleges megjelenést is.

A Pear különlegessége lesz, hogy az orrában lévő csomagtérhez úgy lehet majd hozzáférni, hogy fiók-szerűen ki lehet majd húzni a fényszórók közötti panelt, ezzel könnyen hozzáférhetővé teszik a töltőkábeleket. Ezt az autót egyébként a Foxconn segítségével fejlesztik, és a gyártást is az ő segítségükkel akarják megvalósítani, itt egyelőre arra kell várni, hogy az autóipari bérgyártóként is jelentős szereplő tajvani cég gyárai elkészüljenek.

Az FP28-as kódnéven fejlesztett Pear-rel kapcsolatban egyébként a 29 900 dolláros (11,8 millió Ft) vételárat nevezték meg, de meg kell jegyezni, hogy ebben már az USA-ban aktuálisan villanyautók után járó, mintegy 7000 dollárnyi (2,8 millió Ft) kedvezmények is benne vannak.