Olyan csalást lepleztek le Missouriban, ami tényleg nehezen hihető. A huszonnyolc éves Union-i lakos, Timothy Rossell a vádak szerint három államban több nőt is rávett arra, hogy méregdrága sportkocsikat vegyen neki, az autókat eladta, lopottnak jelentette őket, az értük kapott pénzt pedig megtartotta. Valami különös meggyőző ereje lehet a férfinak, mert nem a szépségéért kapta a kocsikat, az egészen biztos. Az arca még egyszer, címtakarás nélkül:

szelhamos

Rossell az áldozataival egy társkereső oldalon ismerkedett meg, ezután győzte meg őket valahogy arról, hogy vásároljanak neki kocsikat a saját nevükre. Egy floridai nő egy Lamborghini Gallardót és egy Corvette Z06-ost vett neki, a jegyese pedig egy Shelby Mustangot, egy Cadillac Escaladet és egy motort. Rossell azzal vette rá az asszonyokat a vételre, hogy szövetségi rendőrbírónak adta ki magát, és azt mondta, van pénze, ki fogja fizetni a járgányokat. A csalásra a menyasszonya jött rá, amikor hamis személyiket talált a férfinál. Akkor értesítette a rendőrséget.

A szélhámos elfogása is filmbe illő: Rossell már Illinoisban menekült a Lamborghinijével, de defektet kapott – amikor a rendőrök utolérték, tökéletes forgatókönyvet írva épp egy nőt győzködött arról, hogy vegyen neki buszjegyet.

Rossellt négyrendbeli személyazonosság-lopással vádolják, erre jön még rá egy külön vádpont, ami a szövetségi rendőrbíró megszemélyesítéséért jár.

Őrület, mire képesek egyesek az álomautókért – mások meg egy kis figyelemért.