Egy rendőrautó, illetve annak rendőr sofőrje okozott balesetet Kecskeméten vasárnap – tájékoztatta szerkesztőségünknek egyik olvasónk.

– A rendőrautó a Malom főbejárata és a művelődési ház mögött „olyan nagy lobbal” közlekedett a kanyarban, hogy megpördült, és nekicsapódott egy német rendszámú BMW-nek. A rendőr első mondata, amikor kiszállt az autóból, az volt: A parkoló a hibás, mert ott nem lehet megállni! – írta levelében olvasónk, aki hozzátette: a rendőrautó az ütközés után keresztbe állt az egyirányú úton, így mivel több órát kellett várni a helyszínelő rendőrökre a Korona utca sokáig le volt zárva.

A balesettel kapcsolatban – melyről nem érkezett rendőrségi tájékoztatás – megkerestük a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatát. Nyíkos Tamás kérdéseinkre csak annyit közölt, hogy valóban történt olyan baleset a hétvégén Kecskeméten, melyben egy rendőrautó is érintett volt. Azt, hogy a rendőrautó sofőrje vagy a várakozni tilos tábla alatt álló BMW vezetője hibázott-e, a rendőrségi vizsgálat fogja megállapítani – tudtuk meg a szóvivőtől.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!