A nevéhez méltó megjelenéssel látja el a Subaru ausztrál importőre az Outback típust, egészen pontosan arról van szó, hogy a vásárlók a személyautós megjelenés miatt nem nagyon akarják elhinni, hogy igenis alkalmas a sivatagos vidék meghódítására.

mindez persze elég későn történik, hiszen a hírek szerint egy éven belül már a következő generációs Legacy és Outback is piacon lesz, azaz kevesebb, mint egy évig lesz választható a szabadidő-autós megjelenést biztosító megjelenési csomag az autóhoz. Fekete, fényezetlen műanyag alsó körítés és az elengedhetetlen szürke betét elöl-hátul; mindössze ennyi kell ahhoz, hogy elhiggyék az emberek, mire képes az autó.

Az importőr szerint ha egyenként kellene megvásárolni a csomag tartalmát, az 2500 ausztrál dolláros kiadást jelentene, de ők mindössze 500 ausztrál dollárt kérnek érte. Egyelőre nincs arról szó, hogy más piacokon is elérhető lesz-e a csomag, valószínűleg majd megvárják a következő generációs Subaru Outback piacra dobását a szabadidő-autós megjelenési csomaggal.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!