Nagyon megtetszett a Renault illetékeseinek a Megane E-Tech Electric villanyautó számára kifejlesztett megjelenés, amely aranyozott díszeket használ, ezért ezt a külsőt megkapják a márka öntöltő- és hálózatról tölthető hibrid modelljei is, E-Tech Engineered néven futnak a különszériák.

Az E-Tech Hybrid hajtású Clio, Captur és Arkana, illetve az E-Tech Plug-In Hybrid Captur és Megane választható az arany színű – a hivatalos nómenklatúra szerint Warm Titanium – díszekkel, amelyeket kiemel, hogy króm helyett fényes feketék a márkajelzések és a feliratok a karosszérián. A sajtófotókon csak sötétszürke fényezéssel láthatóak az E-Tech Engineered modellek, de azok más színekben is elérhetőek lesznek.

A belső térben arany, pardon Warm Titanium színű cérnával készítik a díszvarrást, amely a kormánykeréken, az ajtókárpiton és az üléseken is megjelenik, a műszerfalra is kerülnek arany díszek, a kormány alsó küllőjére E betűt mutató betét kerül, a küszöbborításon pedig a különszéria neve, tehát az E-Tech Engineered felirat olvasható.