Ne szépítsük, azért, ha egy tinédzsert látunk egy autóban a barátaival, egy kicsit mindenki óvatosabban közlekedik a közelükben, elvégre jobb félni, mint megijedni. Természetesen bőven vannak kivételek. De az alábbi lány nem az.

A vezetés egyik legfontosabb és legnehezebben elsajátítható része a rutin. Ezt senki nem szerzi meg tanulóvezetőként, így mikor friss jogosítvánnyal először autóba ül valaki, nem mindig mennek könnyen az első kilométerek.

A legtöbb sofőrrel, akinél nem csak dísznek van a jogosítvány, biztosan van legalább egy-két emlék az első napokból, mikor kicsit nehezebben ment az elindulás, lefulladt az autó, vagy nagyon közel sikerült csak megállni egy kocsihoz parkolás közben.

Ezekkel nincs semmi baj, sőt, talán még azzal sem, ha valaki balesetet okoz. Egy feltétellel: ha vállalja utána a következményeit!

Az alábbi hölgy szerint, aki egy McDonald’s parkolójában tört össze egy teljesen szabályosan parkoló autót, azonban jobb megoldás volt, hogy helyet cserélt a barátnőjével, és gyorsan leléptek a parkolóból minél előbb.

A rendőrség azóta is keresi őket…