Autós kiállításra, tuning showra, versenyre, fesztiválra mennél? Böngészd át folyamatosan frissülő összeállításunkat!

JANUÁR

Autómodell Börze és Találkozó 2020
Január 19.
KMO Művelődési Központ, Budapest, Teleki utca 50.

Magyarország legnagyobb modell- és kisautó börzéjén három teremben, a már megszokott pezsgéssel és szerteágazó kínálattal várják az érdeklődőket.

X-Trial Budapest FIM World Championship
Január 19.
Papp László Budapest Sportaréna, Budapest, Stefánia út 2,

2020. január 19-én az extrém és ügyességi sportok kedvelői a Papp László Budapest Sportaréna székeiből izgulhatják végig, ahogyan a világ legjobbjai két keréken elrajtolnak és megküzdenek egymással a lehetetlennek tűnő pálya elemein.

FEBRUÁR

SuperEnduro GP
Február 1.
Papp László Sportaréna, Budapest

Második alkalommal kerül megrendezésre a Papp László SportArénában a SuperEnduro GP magyarországi fordulója. A 2019-es fantaszikus debütálás után 2020 február 1-én újra SuperEnduro lázba jön a hazai közönség ugyanis hazánkba látogatnak a világ legjobb teremendurósai.

MÁRCIUS

Online autóstalálkozó a V8-ban
Március 28.

A jelentkezőknek csak be kell küldeniük a járművük fotóját, amit nap végén montázs formájában posztolnak majd. Részletek itt>>

ÁPRILIS

13. Balatonfüredi Tuning Találkozó – Elmarad!
Április 11.
Balatonfüred

2008 óta minden évben megrendezésre kerül a Balatonfüredi Tuning Találkozó, ahol mindig jó a hangulat és rengeteg tuning autós érkezik a rendezvényre.

Oldtimer Show Budapest – Időpontváltozás!
Április 17-19.

1. Balaton-parti Veteránjármű Találkozó és Börze – Elmarad!
Április 18.
Keszthely

Sebesség Fesztivál 2020
Április 18-19.
Tököl Drift, Tököl, 2330

Újra felbőgnek a motorok a tököli repülőtéren, a legtöbb magyar versenyzőt felvonultató autósport rendezvényen! Az ország első nagyszabású családi motorsport-hétvégéjének alapját 2011-as indulása óta a színvonalas drift- gyorsulás “kombója” biztosítja. Ehhez az évek során sorban érkeztek a különböző kísérőprogramok és autós találkozók.

Busexpo 2020 – Elmarad!
Április 22.
Zsámbék

Kelet-Európa egyedülálló tematikus buszseregszemléje nyolcadik alkalommal várja a buszok iránt érdeklődőket. Több mint 50 buszgyártó és szolgáltató egy helyen.

V. Hungarian Blitz Ring – Opel találkozó és pályanap – Elmarad!
Április 25.
Kakucs-Ring, Kakucs

A rendezvényen számos program mellett a versenypálya egész nap a sofőrök rendelkezésére áll, hogy tudásukat és autóikat igazán próbára tegyék. Ha szeretnél ismerkedni, beszélgetni Opeles társaiddal vagy ellenőrzött körülmények között kipróbálni Opeled, akkor ezt a napot neked találták ki.

Super Racing Fesztivál – Elmarad!
Április 25-26.
Hungaroring, Mogyoród

Vérbeli motorsport ünnepre készül a Hungaroring április utolsó hétvégéjén: a magyar szurkolók ugyanazon a hétvégén láthatják versenykörülmények között a túraautó-világkupa újdonsült bajnokát, Michelisz Norbertet és a kétszeres kamion Európa-bajnok Kiss Norbertet.

AutoTech Future 2020 – Időpontváltozás!
Április 25-26.
Hungexpo, Budapest

2020-ban immár harmadszorra kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb és legizgalmasabb gépjárműtechnológiai és garázsipari kiállítása.

MÁJUS

Akkor és Most Jármű Expo – Időpontváltozás!
Május 1-2.
Esztergom, Rugby Club Hotel

Veterán és különleges járművek kiállítása, szórakoztató programok és fergeteges hangulat várja a látogatókat. A programokra a belépés ingyenes.

Concours d’ Elegance veterán autó szépségverseny – Elmarad!
Május 8-10.
Balatonfüred, Tagore sétány

2020. májusában a legszebb oldtimerek ismét összegyűlnek a Tagore-sétányon. Az oldtimer autók szépségversenyén számon különleges autót láthat a közönség, olyan ritkaságokat is, amelyek Európában, de a világon is párjukat ritkítják.

Debrecen Drive – Elmarad!
Május 30-31.
Debrecen, Nagyerdő

Autó- és járműipari seregszemle a debreceni Nagyerdőn, ami egyszerre a szakmáé és a közönségé.

JÚNIUS

Autósmozi: Westend Drive-In Cinema
Június 3-tól minden este 21 órakor
Budapest, Westend külső parkoló

Az első héten olyan klasszikusokat vetítenek majd, mint A nagy Lebowski, az Amerikai szépség, a Joker, a Vissza a jövőbe és a Grand Budapest Hotel. A moziban a 19:30-as kapunyitást követően minden este 21 órakor indul a vetítés.

Open Road Fest – Elmarad!
Június 10-14.
Alsóörs

2020-ben immáron 21. alkalommal dübörögnek fel a motorok a Balaton partján, hogy néhány napig ismét fenékig merüljünk az élvezetekben és átadjuk magunkat a szabadság mámorának.

34. Nemzetközi Babod Off Road Fesztivál
Június 11-14.
Somogybabod

A Babod Off Road Fesztivál több mint három évtizede Európa legnagyobb terepjárós eseménye, ahol évről évre csaknem 1200 autó és 20 ezernél is több résztvevő biztosítja a sehol másutt e világon meg nem tapasztalható „babodélményt”.

Lóerők Éjszakája 2020 – Elmarad!
Június 13.
Tököl Drift, Tököl

Az ország legnagyobb éjszakai autós-motoros eseményén tucatnyi program várható, mindez -1 helyszín, 1 nap és 1 éjszaka. Autós programok, kivilágított gyorsulási pálya és drift aréna is várja a közönséget.

12. ZamárdiV8 Holiday Edition
Június 15-22.
Zamárdi, Autós kemping

Az “eleje teniszpálya, hátulja uszoda” felfogású verdák szerelmeseire minden igényt kielégítő hétvégi kikapcsolódás vár június 15-től a Balaton déli partján. Felsorakoznak a legnevesebb klubok, exkluzív autó bemutató, felnikitartó verseny, autós limbó, DJ, gyerekprogramok, no meg amerikai vasak kifulladásig.

VII. Országos Audi Találkozó – Új időpont!
Június 19.
Domb Beach Strand, Kecskemét

Akkor és Most Jármű Expo – Elmarad!
Június 26-28.
Esztergom, Rugby Club Hotel

Veterán és különleges járművek kiállítása, szórakoztató programok és fergeteges hangulat várja a látogatókat. A programokra a belépés ingyenes.

JÚLIUS

TóalmásV8 Amerikai Autós és Veterán Autós Találkozó
Július 2-5.
Tóalmási Szent András Gyógyvizes Strand és Kemping, Tóalmás

Veterán és épített autók és még rengeteg különlegesség – az amerikai álom egy hétvégére Tóalmás partjára költözik!

V. Street Car Autó És Motor Feszt
Július 4.
Fadd-Dombori üdülőtelep

 

Griff Nemzetközi Motoros Találkozó
Július 9-12.
Tiszaföldvár, Strand

Motoros ügyességi vetélkedők, felvonulás, koncertek, repülős programok, vízi vetélkedők, hangerő mérés, tombola, tűzijáték várja az érdeklődőket.

12. V8 Fanatics Amerikai autóstalálkozó
Július 10-11.
Leveleki Tó-Centrum

A rendezvény amerikai autóval érkezőknek ingyenes.

AlfaCity 2020 – Elmarad!
Július 17-19.
Szalki-sziget, Dunaújváros

A világ legnagyobb Alfa Romeo találkozóján ünnepelheted a márka 110. születésnapját.

Drift Games Hungary
Július 17-18.
RábócsiRing, Máriapócs

A Drift Gamesen nemcsak a drift pilóták, hanem a Ladások és akár Ti, nézők is kipróbálhatjátok tudásotokat a versenypályán.

Formula 1 Magyar Nagydíj
Július 31.-augusztus 2.
Hungaroring, Mogyoród

A sorozat 35. alkalommal fog visszatérni a Hungaroringre, ezzel a magyar pálya a harmadik azon versenyek sorában (a legendás Monte-Carlo és Monza után), amelyek megszakítás nélkül rendeznek futamot a világbajnoki sorozatban, s ez igazán nagy büszkeség.

AUGUSZTUS

19. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál
Augusztus 13-16.
Monostori Erőd, Komárom

4 nap féktelen szabadság az amerikai autós paradicsomban, benzingőz, gumifüst, adrenalin-mámor. Több mint 1500 amerikai autó, Low Rider Show, Off Road pálya, Big Foot Autótaposás és padlógázon pörgetett rock and roll bulik!

Harley&Burger
Augusztus 15.
Zsámbék

Egy izgalmas nyár végi fesztivál a Harley-Davidson és a hamburger szerelmeseinek. A programok között motorszépségverseny, Harely-Davidson felvonulás és koncertek is lesznek.

VI. Sárosd Kapa-Kupa
Augusztus 15.
Sárosd

Magyarország legnagyobb, leglátogatottabb kapálógépes rendezvénye, mely egy izgalmas, különleges versenyzésre hívja a gazdákat.

13. V8 Fanatics Amerikai autóstalálkozó
augusztus 19.-22.
Tó-Centrum, Levelek.

A 3+1 napos rendezvény, amerikai autóval érkezőknek ingyenes.

Trackwood Matador Drift Festival
Augusztus 21-22.
RabócsiRing, Máriapócs

Európa legjobb drift versenyzői sorakoznak fel ismét a máriapócsi Rabócsiringen.

II. Balaton Off Road Festival
Augusztus 28-30.
Gyenesdiás

Épített és utcai terepjárók, Pick-Upok. Kiállítók, zene, sár és triál. 2020-ban nagyobb területen, több gödörrel, és zuhanyzós kempinggel várják a látogatókat.

VII. Országos Audi Találkozó
Augusztus 28-30.
Domb Beach Strand, Kecskemét

500-nál is több Audi, vízpart, strand, sportpályák, wakeboard, felnőtt-, és gyermekprogramok, vetélkedők, autószépségverseny, autós limbó, tombola többszázezer forint értékben, egész nap DJ, játékok, esti bulik – ugyanúgy, mint a korábbi években!

SZEPTEMBER

III. Hévízi veterán találkozó és országos rekord kísérlet
Szeptember 12.
Hévíz, Deák tér

Egy időben, egy helyen a legtöbb OT minősítésű és egyéb veterán jármű Hévízen! A rekordkísérlet mellett, felvonulással, retro Ikarus buszos városnézéssel és zenés programokkal is várják az érdeklődőket.

Balatonfüredi Tuning Találkozó 2020
Szeptember 12.
Balatonfüred, Kisfaludy Strand parkoló

A Balatonfüredi Tuning Találkozó az ország egyik legnagyobb ilyen jellegű találkozója amit a résztvevők tesznek naggyá. Idén is várnak minden tuning- és autórajongót, a helyszín a már jól megszokott balatonfüredi Kisfaludy Strand parkoló lesz.

AMTS 2020 – Nemzetközi Automobil és Tuning Show – Elmarad!
Szeptember 25-27.
Budapest, Hungexpo

Hazánk legnagyobb szezonnyitó autós rendezvénye kivételes, egyben hasznos szórakozást kínál bármely korosztály részére, a show hatalmas területét csak bejárni is nehéz egyetlen nap alatt.
Képek a tavalyi rendezvényről itt és itt.

OKTÓBER

Budapest Auto Show
Október 9-11.
Millenáris Park, Budapest

Az év autós újdonságai veszik birtokukba a Millenárist.

Oldtimer Show Budapest
Október 9-11.
Magyar Vasúttörténeti Park, Budapest

15. alkalommal kerül megrendezésre a budapesti Oldtimer Show, ebből az alkalomból a szervezők több újítást is bevezetnek: kedvezményes belépők, bővített nyitvatartás, családbarát hangulat, és teljesen új kiállítási “anyag” várható, így például a kiállított járművek között az eddiginél is nagyobb számban lesznek majd világháború előtti autók és motorok.

Legend Rally On-Road
Október 17.

Egy különleges futam, mely közúton zajlik, ahol a verseny közben feladataid is vannak. A résztvevők egy ellopott kincs nyomába indulnak és Székesfehérvár és környéke felé veszik az irányt. A versenyzők feladata lesz majd megoldani egy rejtélyt. Csodás helyek, különleges izgalmak várnak rájuk ezen a futamon is.

Ferihegyi “LADA 50” Találkozó
Október 17.
Budapest, Aeropark

Egy nap, ami nemcsak a történelmi repülőgépekről, hanem a keleti blokk legismertebb autójáról szól. Járműcsodák, élményautózás, Zsiguli szépségverseny és számos izgalmas program vár rád október 17-én az Aeropark repülőmúzeumban.

Pestlőrinci Veteránvásár
Október 18.
Budapest, Lőrinci Piac

Az ország egyik legnagyobb veterán börzéjén minden megtalálható, ami már az üzletek polcairól régen elfogyott. A piacon bárki vehet és eladhat – a rajzszegtől a repülőgépig – bármit, ami régi és a járműgyártással valamilyen összefüggésben van.

Automotive Hungary 2020. Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás
Október 19-22.
Budapest, Hungexpo

8. alkalommal kerül megrendezésre az AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás 2020. október 19-22. között Budapesten a Hungexpo Vásárközpontban. A hazai autógyárak mellett felvonulnak a beszállítók, alkatrészgyártók, gyártási folyamatok és beszállítói szolgáltatások képviselői, gépjárműipari egységek és rendszerek-, üzemi gyártó berendezések gyártó, forgalmazói, rendszerintegrátorok, iparághoz kapcsolódó szolgáltatók, és járműiparhoz kötődő oktatási szféra szereplői.

Veterán autó- és motoralkatrész börze
Október 24.
Kecskemét, Szent László körúti vásártér

A börzére várják az oldtimerek tulajdonosait és a ritkaságok iránt érdeklődőket, valamint a régi gépjárműveikhez alkatrészt keresőket.

2020-as Drift Döntő
Október 24.
Máriapócs, Rabócsiring

A 2020-as bajnokságot egy fantasztikus máriapócsi verseny zárja majd a hosszú hétvége során, melyet még izgalmasabbá tesz az, hogy mind a Pro2, mind a Pro kategória döntői sötétben kerülnek majd megrendezésre.

DECEMBER

Mikulás Rally Veszprém 2020
December 5-6.
Veszprém

Idén 24. alkalommal rendezik meg a hagyományos évadzáró futamot, a Mikulás Rallye-t, amely egy utánozhatatlan, egyedi hangulatú, hatalmas évadzáró buli, ahol a hosszú téli álom előtt még utoljára mindenki megkergetheti a harcedzett paripáját.