A kétsávos alagútban éppen a ismeretlen okból feltorlódó forgalmat látjuk, a legtöbb közlekedő időben lassít, és még a vészvillogójukat is bekapcsolják, hogy figyelmeztessék a hátulról érkezőket. Azonban egy kisteherautó sofőrje későn észleli az álló járműveket, és nem tud időben megállni.

Oldalra kapja a kormányt, amitől először is két kerékre áll a járműve, ekkor kezdenek potyogni a platóról a festékhígítót tartalmazó tárolóedények, amelyeket azok a szikrák gyújtanak be, amelyek a szalagkorlátnak ütközéskor keletkeznek. Hatalmas lángokkal kezd égni a rakomány, miközben nincs nagyon hová menekülnie az embereknek. A kisteherautó vezetője testének nagy részén harmadfokú égési sérüléseket szenvedett, de túlélte a balesetet, az alagútban tartózkodó emberek közül 55-öt kellett kórházba szállítani vagy égési sérülések vagy füstmérgezés miatt. Csoda, hogy mindenki túlélte a dolgot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!