A tavalyi sikeren felbuzdulva rendezte meg az eseményt tanyáján Fertig József, az izsáki autósok központi alakja. A rendezvényre országszerte érkeztek a több tucat nyitott tetejű autók tulajdonosai, köztük sok visszatérő, sőt külföldi rendszámos járgányok is képviseltették magukat.

Az esőre is felkészültek a szervezők, így a sátor alatt egész nap lendkerék és felnitartó verseny várta a résztvevőket. Érdekesség, hogy a nehéz alkatrészek megtartásában meglepően sok hölgy tette próbára erejét, eredményeikkel kivívva férfi kabriótestvéreik elismerését, de a kerékgurításon és a teniszlabdával kerékbe dobó versenyen is pariban voltak a hölgyek a férfi társakkal.

Időnként be kellett fogni a füleket, hiszen 1000 watt alatti és feletti kategóriában zenei hangnyomásmérésen mérhették össze a tulajdonosok az autóhifik hangerejét, és ugyancsak mérték az autók kipufogójának hangját is, bőven 100 decibel feletti értékek születtek. Délelőtt Magyarország leghangosabb autója is vendégeskedett az eseményen.

A rendezvényt terepjárókkal színesítették idén, a vendégek egész napos élményterepezésen vehettek részt három terepjáróval és két quaddal. Az eseményen a kabriók mellett különleges terep- és rally versenyautókat, és egy épített amerikai hot rodot is megtekinthettek a kilátogatók. A találkozón a nevezők szépségversenyen mérték össze autóik idomait. Este retró és rap bulival zárult a program.