Nem sikerültek túlságosan jól a felfrissített Mercedes E-osztály fotózásán lőtt fényképek, nem csak a fényviszonyok voltak rosszak, de rengeteg ember is állt az autók körül a hivatalos fotózás alkalmával, nehogy idő előtt napvilágot lássanak az autó változásai.

Sajnos azonban még e sok ember összecsődítése se volt elég ahhoz, hogy ne lepleződjön le idő előtt az egyik legfontosabb változás: a hátsó kerékjáratok előtti kerek domborítás eltűnik, és egyszerű, vízszintes vonalat láthatjuk majd itt a jövőben. Nem készült róla kép, de a most osztott fényszórókat közös búra alatt egyesítik.

Műszakilag nem lesz nagy változás, de a meglévő motorokat mind finomítják. Még az a legnagyobb újdonság, hogy az E 63 AMG-nél hátsókerékhajtás helyett összkerékhajtást használnak majd.

FRISSÍTVE: nappali fényviszonyok között is sikerült lefényképezni az álcázatlan autót, immár látszik az új orr és a kiegyenesített oldalvonal is. A hírek szerint a Renault-féle 1,6-os, 130 lóerős dízellel is választható lesz majd a megújult E-osztály.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!