Robert Atlas vásárolt egy Chevrolet Corvette Stingrayt, amit gyorsan ki is akart próbálni élesben, méghozzá egy gyorsulási versenyen. A új tulaj annyira biztos volt a dolgában, hogy pályabiztosítást sem kötött az autóra, ami azt jelentette, hogyha ott összetöri a sportkocsit, nem fizet a biztosító, hiszen nem épp rendeltetésszerűen használja. A sors pedig nem volt kegyes, Atlas szinte azonnal elvesztette az uralmát a kocsi felett, és totálkárosra törte azt.

A 61 465 dolláros, azaz átszámolva közel 18 millió forintos kárt azonban nem szerette volna rendezni, így azt hazudta a biztosítójának, utcai baleset során sérült meg az autó. A biztosító nem tehetett mást, fizetett, mivel nem volt bizonyíték arra, hogy hazudik a Corvette tulaj. Atlas azonban nem tudta, hogy a gyorsulási versenyen minden pillanatot rögzítenek, több kameraállásból is, és fel is töltik az internetre, pont az ilyen ügyek elkerülése miatt.

A biztosító a videót látva természetesen azonnal bíróságra vitte az ügyet, ahol a Chevrolet sofőrje elismerte, hogy hazudott, és hogy megússza a börtönt, vállalta, hogy kifizeti a 18 millió forintos összeget, amelyhez a bíróság még hozzácsapott félmillió forintot.

Az biztos, hogy Robert Atlas egy életre megtanulta, nem éri meg hazudni…