Az érintőképernyős fejegységek programja rejtik el legújabb típusok fényképét, és ahogy nemrég a VW több újdonsága is előtt napvilágot látott, úgy most a friss megjelenésű Peugeot 308-ast ismerhetjük meg ennek köszönhetően. Mármint a PSA Connect Nav rendszerébe kódolt képek alapján.

Kívülről nézve nem szolgál igazi meglepetéssel a Peugeot 308-as friss arca, hiszen ott ugyanazt a lökhárítót és bumeráng alakú lámpákat láthatjuk, amelyek már kezdettől fogva rajta voltak a Kínában kínált lépcsős hátú modellen. Könnyen lehet, hogy ez az élesebb megjelenés csak a feláras LED-es fényszórókhoz jár majd, a 3008/5008 modellek is „kétarcúak”, tehát nagyobb méretű halogén fényszórókkal rendelkeznek.

A belső tér azért furcsa, mert hiányzik a szélvédő tövében lévő analóg órák közül a multifunkciós kijelző, illetve nem szokás az utasoldali ajtópanelre helyezni a négy villanyablak-kapcsolót, ez csak a vezető sajátja szokott lenni. Hátul csak a LED-es lámpák fénye változik. Nem ismert, mikor mutatkozik be hivatalosan is a felfrissített megjelenésű Peugeot 308-as, és azt se tudjuk, változik-e a motorkínálat.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!