A japán RV Land Concept nevű cég által kifejlesztett Agré kempingmodul segítségével lehet lakóautót faragni a PSA konszern modul egyterűiből, a japánban forgalmazott Citroën Berlingo és Peugeot Rifterből – de az egység betehető az Opel Combo és Toyota Proace City Verso belsejébe is.

A modul elfér a csomagtérben, a fekvőfelület alatt 27 cm magas tér marad a csomagok számára, illetve az öt ágypanel közül kettőt magasabban behelyezve egy második lépcső is kialakítható. Az ágy elkészítéséhez már előre kell dönteni a második üléssort, ilyenkor jön létre a 180×120 cm nagyságú fekvőfelület, amely kempingautós számítás szerint két felnőttnek biztosít kényelmes pihenési lehetőséget. A fejtér még az opciós belső gyári tetőcsomagtartó-rekesz alatt is 89 cm, a szivacs vastagsága 45 mm.

Többféle színben is választható az Agré kempingmodul, az anyag minden esetben autóipari felhasználásra szánt műbőr, ami megfelel a tűzvédelmi előírásoknak és nem utolsósorban könnyen takarítható. Alapesetben (fekete vagy szürke) 229 900 jen az ár, aki ettől eltérő színre vágyik, annak 251 400 jent kell fizetnie az Agré kempingmodulért. Megrendelésre készül a termék, mintegy másfél hónap alatt.