Hong Kongban bankárként indult annak a Stephen Hung-nak a pályafutása, akinek aktuális projektje a macaui tengerparton épülő Louis XIII elnevezésű luxusszálloda és kaszinó. Ennek vendégeit fogják szolgálni az autók, amelyek között az eddigi két legdrágább Phantom is ott lesz.

A Rolls-Royce szakemberei már elég korán becsatlakoztak a beruházásba, nem csak egyszerűen az autókat szállítják le és kiképzik a sofőröket, de az építkezésbe is beleszóltak. Megmondták, hogy mekkora sugarú mélygarázs-lehajtót építsenek ahhoz, hogy biztonságosan tudjanak közlekedni a nyújtott tengelytávolságú autók, és hogy az épület előtt hogyan alakítsák ki a területet. Az új hotelről egyébként annyit tudni, hogy több olyan lakosztálya is lesz majd, ahol egy éjszakáért 29,5 millió Ft-ot kell majd fizetni. Az elnöki lakosztály díjszabása nem ismert.

A harminc autós flottából 28 darab lesz a képeken is látható, piros fényezésű „normál” változat. Ezeknél az egyedi színösszeállítás mellett az utastérben több pontján is valódi gyémántokat helyeznek el. Két igazán különleges autóval koronázzák majd meg a flottát, amelyek a valaha gyártott legdrágább Rolls-Royce Phantomok lesznek. Ezekről még nincs kép, de azt már tudjuk, hogy kívül és belül is jelentős mértékű felületet vonnak majd be valódi arannyal. A Louis XIII hotel építése tavaly kezdődött, Stephen Hung most járt Goodwood-ban, ahol a Rolls-Royce gyár vezetőjével, Torsten Müller-Ötvössel kötötte meg a szerződést.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!