Egészen a világűr határáig, a 100 km-es magasságban húzódó Kármán-vonalig mentek inspirációért a Rolls-Royce kreatívjai a legújabb alkotásukhoz, a Cullinan Black Badge alapján készített Blue Shadow modellhez. Ebből 62 példányt készítenek – mérföldben ez felel meg a 100 km-nek –, amelyeket nem a Rolls-Royce kereskedésekben, hanem a személyes kapcsolattartóval való konzultációt követően tudták megvenni az érdeklődők; már első körben gazdára talált az összes példány.

A Stardust Blue fantázianévre hallgató fényezés a légkör felső rétegének sötétkék színét idézi, a hűtőrács fekete keretével az űrsiklók hővédő csempéire utalnak. A Spirit of Ecstasy szobrot 3D-nyomtatással készítik titánból, amely kék színű lakkbevonatot kap. A műszerfal díszbetétjén 6 rétegben felvitt fényezéssel valósítják meg a Kármán-vonalon látható sötétkék-fekete színátmenetet, az átlátszó fedőlakkba kék és színtelen üvegrészecskéket szórnak a titokzatos csillogás megteremtése érdekében – hosszas kísérletezéssel jutottak el az ideális mértékig, tehát a lakk 0,05%-a üvegszemcse.

Természetesen egy ilyen autónál a csillagos ég tetőkárpit se szokványos, azon megjelenik a 250 000 öltéssel, 5 színű cérnából készített Hold is – ennek elkészítése 2 napot vesz igénybe –, az 1183 darab „csillag” közül 799 fehér és 384 kék színű, a LED-ek finomabb szabályozásával az eddiginél finomabb a fényerő változása. Egy új egyedi megoldás is debütál a Rolls-Royce Cullinan Black Badge Blue Shadow modellen, mégpedig az egyedi üléskárpit-perforáció. Kétféle – 0,8 illetve 10,2 mm átmérőjű – lyukasztót használva készítik el a bőrkárpitot, egy-egy ülésen 75 000 lyukat kell ütni, a pontos minta megtervezése és kivitelezése 2 hétig tartott, mert többször is újra kellett kezdeni a munkát, mert a minőség nem hozta a márka által elvárt szintet.

Az üléseken megjelenő mintát ismétlik meg az autóhoz adott beltéri takaróponyván, egyedi poggyászkészlettel töltik meg a csomagtartót. Van 1 feláras extra is az autóhoz, mégpedig annak 1:8 méretarányú kicsinyített mása, Stardust Blue színre fényezve, nyitható ajtókkal és az eredetihez hasonlóan a limitált szériára utaló küszöbborításokkal.