Megtévesztő a látvány. Ez egy orrmotoros, elsőkerékhajtású Mercury (Európában Ford) Cougar 2002-ből Megtévesztő a látvány. Ez egy orrmotoros, elsőkerékhajtású Mercury (Európában Ford) Cougar 2002-ből

Internetes árverésen próbál megszabadulni tulajdonosa a világ talán legdrágább Ford Mondeójától, mentségére legyen mondva az autóból igen jó, sokakat megtévesztő Bugatti Veyron utánatot építettek.

Egy 2002-es Mercury Cougar volt az átépítés alapja, ez a kupé a Ford Mondeo padlólemezére épül, és egy rövid ideig (1998-2002) Európában is forgalmazták. Jelen esetben azonban alaphangon is 89 000 dollárról indul a licitálás, és ki tudja, hol áll majd meg. Ha azt nézzük, hogy ezt a rengeteg pénzt egy Mondeóért kell kifizetni, nevetségesnek tűnhet az egész, de onnan közelítve, hogy a 1,5 millió dolláros Bugatti Veyronhoz megszólalásig hasonlító autót kapunk ezért az összegért, már nem is tűnik olyan vészesnek a dolog.

Hatalmas a csomagtér, csak nem lehet hozzáférni Hatalmas a csomagtér, csak nem lehet hozzáférni

Legalábbis így próbálja meg rávenni az embereket arra az eladó, hogy minél több pénzt fizessenek az autóért. Elöl xenon, hátul LED-es lámpák világítanak, és állítólag eredeti (utángyártott) üvegeket használtak az átépítéshez. Az utastér jelenleg szériaközeli állapotban van, de az eladó most akarja kicserélni a kárpitozást, aki elég gyorsan licitál, még kérhet más színösszeállítást a tervezett piros-fehér helyett.

Ezen a képen látszik, hogy van még mit tenni az utastérben Ezen a képen látszik, hogy van még mit tenni az utastérben