Schumiék elképzelése az volt, hogy a védelembe, a középpályára, és a csatársorba igazolnak egy-egy magyar játékost. Első kiszemeltjük az 1. FC Köln támadója, Tököli Attila lett volna, aki három ok miatt került képbe. Egyrészt Baumgartner Zsolt jó barátja, másrészt hatalmas Forma-1 rajongó, nem utolsósorban pedig Michael Schumacher megrögzött Köln szurkoló. Nos a terv ugyan jónak tűnt, és Tököli rá is bólintott a meghívásra, sőt a Nazionale di Piloti már el is készítette a játékos 55-ös mezét, de közbeszólt az 1. FC Köln. A mai napon a kölniek sportigazgatója, Andreas Rettig hivatalos faxban közölte, hogy a válogatott játékost nem engedi el a klubja, mivel az 1. FC Köln a mérkőzés időpontjában a Standard Liege ellen játszik edzőmérkőzést, ahol Uwe Rapolder vezetőedző számít Tökölire. A kölniek sajnálatukat fejezték ki, és az 1. FC Köln nevében sok sikert kívántak a rendezvényhez.

Az egyelőre kérdéses, hogy kik lesznek azok a magyar játékosok, akik végül erősítik majd a pilótákat, de a szervezők rövidesen közlik majd, hogy kiket igazolnak Baumgartner Zsolték. Ha a pilóták nem is erősödtek, a magyar csapat újabb neves játékosokat igazolt, ráadásul mindkettőt a hátvédsorba. Az újabb igazolásoknak köszönhetően ott settenkedik majd a pályán Bakáts Tibor, Hajós András pedig minden bizonnyal komoly fejpárbajokat vív majd a pilóták csatáraival.

Az új igazolások a következőket mondták a mérkőzés kapcsán:

Bakáts Tibor „Settenkedő”
– Mindenképpen ott leszek a meccsen, hiszen a futball nem áll távol tőlem. Korábban magam is játszottam, és most is szívesen teszem, bár nem élek sportos életmódot. A mezem M-es helyett XL-es lett, kíváncsi vagyok hogy a technikai tudásom hogyan változott. Kabalából mindenesetre a 3-as mezszámot kértem magamnak, mivel egykoron játékosként is mindig 3-asban nyomtam. A meccsen a feleségem és a gyermekeim is szorítanak majd értem a lelátón.

Hajós András – Örömmel mondtam igent a szervezők felkérésére, amivel nyilván el is dőlt, hogy veszít a magyar csapat. Nem vagyok egy futballvirtuóz, például szerdai csapattársam Gál Csaba Boogie annak idején kétszer olyan jól focizott a gimnáziumban, mint én. A mezszámom a két gyermekemre való tekintettel 2-es lesz. A rendezvény jótékony célja miatt örömmel vettem a meghívást, annak ellenére, hogy inkább a kosárlabdapályán vagyok otthon.