Minden Formula 1-es helyszínen 10 lány szurkol a Red Bull istállóban a pilóták, valamint a saját maguk helyezéseiért, hisz a hölgyek közül minden alkalommal kikerül a La Formula Una, aki a saját országát képviseli a száguldó cirkusz utolsó állomásán, Brazíliában.

A lányok elsőként augusztus 2-én debütálnak a Bulls and Lions program keretében, ahol olyan nagy nevekkel találkozhatnak személyesen, mint Gerhard Berger, Mark Webber vagy Vitantonio Liuzzi.

A Bulls and Lions az Alagúttól, a Lánchídon át, egészen a Roosevelt-térig fog tartani, ahol a fent felsorolt versenyzők parádés felvonulást tartanak még egyéb érdekességek mellett.

A nap fénypontja – a lányokon túl – azonban mindenképpen az lesz, amikor Besenyei Péter nem kisebb feladatra szánja el magát, mint hogy kirepüljön az Alagútból és a nézők feje fölött távozzon a Budaörsi repülőtér felé, hogy onnan Bochkor Gáborral együtt visszatérjen és hurkot repüljön a híd körül.

Augusztus 2. után pedig már itt is van a magyar Formula-1-es nagydíj, ahol egy perc nyugtuk sem lesz a lányoknak. Szurkolni és lelket önteni a pilótákba, ez lesz a fő feladatuk, és persze az, hogy a lehető legjobb formájukat hozzák, hisz itt dől el, hogy ki lesz a magyar győztes.
Ki fog megmérkőzni a La Formula Una címért!