Rio de Janeiróban a Formula-1-es idény közelgő indulása előtt tartottak egy rendezvényt a szurkolók legnagyobb örömére, Felipe Massa is tiszteletét tette a megmozduláson, és egy autóval öt kört ment a kijelölt pályán.

Ezt követően Ferrari tulajdonosokat engedtek rá a pályára vasárnap kora délután, amely során történt az alábbi videón látható baleset. Egy Ferrari 458 Italia vezetője elnézett egy fordulót, és hiába fékezett, nem tudott megállni. Az ideiglenes korlátot áttörve a nézők közé csapódott autója, ami közben hárman megsérültek. Egy biciklisnek a fejére esett egy korlát, ő súlyos sérüléssel került kórházba, egy másik nézőt is be kellett vinni kivizsgálásra, a harmadik sérültet a helyszínen el tudták látni. A Ferrari vezetőjét a rendőrök vitték el, nem tartóztatták le, csak a feldühödött tömeg elől menekítették ki. Azért nem kerülheti el a felelősségre vonást, eljárás indult ellene.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!