Vannak emberek, akik semmit nem tudnak értékelni: mint például az alábbi autós, aki még csak véletlenül sem tudott 10 másodpercig normálisan viselkedni, annak ellenére, hogy a rendőr elsőre nagyon kedves volt, és megkegyelmezett neki.

Ezerszer látott szituáció: szépen halad a forgalom, majd szemből érkezik egy kanyarodni vágyó autós, aki addig pofátlankodik, míg valaki be nem engedi.

Sajnos egyáltalán nem ritka az ilyen, most azonban annyi volt a különbség, hogy egy arra járó rendőr is látta pontosan, mire készül a kanyarodó sofőr.

Viszont a rend őrének valószínűleg nagyon jó napja volt, mert elsőre csak figyelmeztette az autóst, és adott neki még egy lehetőséget, hogy megússza bírság nélkül. Annak ellenére, hogy teljesen szabálytalan volt, amit csinált. A terepjáró vezetőjének azonban ez sem volt elég, úgy volt vele, ha megúszta, miért ne csinálná még egyszer?!

És ahogy elkezdte, úgy folytatta is, és teljesen szabálytalanul befordult. Csak egy dologgal nem számolt: hogy a rendőr is sejtette, mi fog történni…