Magyarországon, a biztonságos körültekintő vezetés, a másikra való odafigyelés a forgalomban, napjaikban sok ember szemében nem hogy erény, hanem már-már megmosolyogtató hozzáállás. Az Autó Motor magazin négy évvel ezelőtt elhatározta, változtat ezen a szemléleten. Idén május 11-től várja a Fair vezetőket, akik a már hagyományossá vált matrica mellett az interneten állhatnak a kezdeményezés mellé a www.automotor.hu oldalon.

A jobb közlekedési morálért küzdő kampány egyben egy Nagyfairmérés kezdetét is jelenti. A pályázók egy rövid, a közlekedési kultúrára vonatkozó kérdőívet kitöltve adnak képet arról, mi is okozhat problémát a hazai utakon. A felmérésben résztvevő fair vezetők között értékes nyeremények találnak gazdára, valamint a legszerencsésebbek motoros és autós vezetéstechnikai pályán is bizonyíthatják rátermettségüket a kampány zárásakor.

A szakmai témákkal folyamatosan frissülő www.automotor.hu oldalon túl a Fair vezető kampány Facebook oldala is körültekintőbb közlekedésre buzdítja a motorosokat, autósokat, bicikliseket és gyalogosokat. Tegye le voksát Ön is a fair vezetés mellett!