A létező legrosszabb téli útviszonyt látjuk, túlvagyunk a havazáson, az utat is letakarították már egyszer, de a fákról az útra hulló havat letaposták a közlekedők. Nincsenek egyértelműen követhető nyomvonalak, mindenki úgy megy, ahogy tud.

A kamerás autó előtt haladó Lada Niva például óvatosan araszol, de ezzel nincs kibékülve a mi sofőrünk, aki előzés közben dudálással adja annak tudatára, hogy feleslegesen cammogsz, és csak saját maga számára hallhatóan még kacag is a terepjáróson. Aztán jön a száguldás, ami egészen az első kanyarig megy. Az enyhén ívelő aszfalton megcsúszik a kocsi, és emberünk nem a biztonságos megoldás – kikuplungolás, és hagyni kigurulni az autót – mellett dönt, hanem bizonyítani szeretné vezetési tudását, ezért megpróbálja ellenkormányzással összeszedni autóját. Már majdnem sikerül ez neki, amikor teljesen elveszíti uralmát autója felett, és az árokba csapódik. Kár, hogy lemaradt a felvételről a Lada Niva, kíváncsiak lettünk volna annak a sofőrnek a reakciójára.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!