Gondolom mindenki találkozott már olyan autóvezetővel, aki nem elégszik meg azzal, hogy kikerüli a sérült autókat, neki látnia kell a dolgot. Nem mintha ezzel bármi további információhoz jut, hiszen az alatt az 1-2 másodperc alatt semmi érdemi dolgot nem lát, de neki azért oda kell néznie. Egy ilyen buta ember a főszereplő az alábbi videón is.

Az egész azzal kezdődik, hogy egy autó valahol Asztrahán közelében leesik az útról, a kamerás teherautó és az előtte lévő autóbusz megáll, és segítenek a bajba jutotton. Majd vágás, és egy kicsivel később azt látjuk, hogy számos személyautó is megállt az út szélén, amire a szemből érkező Lada sofőrje is felfigyel, és leselkedni próbál – lényegében állóra lassítja autóját a sáv közepén, miközben ugye a hátulról érkezőnek semmi információt – féklámpa vagy netán vészvillogó használata – nem ad erről, az meg jön a megszokott nagy tempóban és azzal a lendülettel el is söpri a bámészkodót. A tanulság: ne legyél kíváncsi, vagy mindenki téged fog bámulni…

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!