Nem csak egy születésnapi ajándékkal kedveskedik a Lamborghini a rajongóknak, hiszen elsőként a Genfi Autószalonon bemutatott Veneno tanulmányról mondták ezt, most pedig a Gran Giro nevű rendezvényen megtartott születésnapi ünnepségen leplezték le az Egoista nevű alkotást.

Ahogy azt a név is mutatja, mindössze egy ülés van az utastérben, a gyár szerint annak (a kellően vastag pénztárcával rendelkező) embernek készült, aki szereti a vezetés élményét, és a legextrémebb, legkülönlegesebb dologra vágyik. És valamiért úgy gondolja, hogy nem akar csajozni autójával…

Az utastérrel kapcsolatban annyit árultak még el, hogy annak kialakításával az Apache helikoptert próbálták megidézni – fegyverek azért nincsenek a fedélzeten.  A  Lamborghini Egoista karbon karosszériája alatt egyébként a Gallardo LP570-4 technikája rejtőzik, az 5,2 literes, V10-es szívómotor teljesítményét azonban 600 lóerőre növelték. A menetteljesítményeket nem árulták el, ahogy a vételár sem ismert.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!