Az új Volvo XC90-es luxusváltozata Excellence névre hallgat, ez alapján készítették el a Lounge Console elnevezésű tanulmányt a svédek a Sanghaji Autószalon alkalmából, amelynél az anyósülés helyét is a hátul ülő rendelkezésére bocsájtották. Ezt az egyébként a kinyújtott láb számára fenntartott helyet töltötték meg az alapvetően hátrafelé néző, de forgatható gyermeküléssel.

A hátul utazó vagy a vezetőülésben helyet foglaló ember is szemmel tarthatja a gyermekülésben helyet foglaló csemetét. Könnyű a gyermek beültetése a forgatható székbe, ráadásul a különféle kellékeknek – pelenkák, törlőkendők, satöbbi – is rengeteg hely van itt, ami nagy könnyebség tud lenni a szülőnek. Azt is biztos nagyra értékeli majd a szülő, hogy a gyermek italát tartalmazó palackot a pohártartó az előre beállított hőmérsékletre tudja hevíteni/hűteni. A Volvo gyermekülése egyelőre tanulmány, nincs arról hír, hogy sorozatgyártásban is elérhetővé tennék.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!