Aki kíváncsi arra, milyen viszonyok uralkodnak Oroszország útjain, az nézze kezdettől fogva az alábbi videót, aki csak a lényeget akarja, tekerjen előre 5:15-ig. Azzal indul az akció, hogy a kamerás autó a tilos jelzésnek megfelelően megáll a krasznodoni kereszteződésben.

Az első autó még gond nélkül ki tud hajtani a keresztutcából a zöld jelzésre, a másodiknak, egy Lada Nivának már nincs ennyi szerencséje, hiszen szemből érkezik egy személyautó, amelynek vezetője a már régóta világító piros jelzést figyelmen kívül hagyva halad tovább, és oldalba kapja a terepjárót. Utóbbinak vétlen sofőrje azért nem is olyan ártatlan, hiszen először is kiüti a helyéről a szélvédőt, mivel nem viseli a biztonsági övét, majd lelöki azt a földre, és a szélvédőnyíláson át távozik a roncsból. Ránézésre nem sérült meg nagyon, de a belső sérülések veszélyét nem lehet kizárni egy ilyen balesetnél.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!