Új szereplő jelent meg a hazai gépjármű hirdetési piacon, a verdám.hu weboldal. Magánszemélyként 10 hirdetést adhatunk fel, míg kereskedőként korlátlanul tehetjük mindezt. Más oldalaktól eltérően nagy felületet kapott a fényújság, melyen most minden verda és motor 7 napig ingyen jelenik meg. Szintén szembetűnő különbség a profilképek nagysága, melyek alatt csak legfontosabb adatok láthatóak normál nézetben. Aki ennél több infóra vágyna, átválthat lista elrendezésre is. A reszponzív designnak köszönhetően minden eszközön jól kezelhető a felület.

Az adatlapot megnyitva a hirdetés részletes, könnyen átlátható leírását találjuk térképpel kiegészítve. Tíz kép tölthető fel, akár HD minőségben is, melyek itt tovább nagyíthatóak. Beállítható akciós ár és kereskedők esetében több telefonszám illetve a járművel ugyanitt funkció is. Ezek a szolgáltatások szintén költségmentesek.

Szűrésnél hasznos lehet a részletes kereső továbbá a megyeválasztó, ahol több kijelöléssel akár régióra is kereshetünk.

Egy egyszerű regisztrációt követően, a hirdetésfeladás négy lépésben, pár perc alatt megoldható. A felvitel során lehetőségünk van még feltűnőbbé tenni a járművünket, zöld vagy sárga kerettel, illetve egyedi felirattal is. Ezek a szolgáltatások díjkötelesek, viszont csupán opcionálisak, e nélkül is tölthetünk fel nyugodtan.

Ha nagy képekkel, főoldalon szeretnél hirdetni és mindezt ingyen, akkor neked is jó választás a verdám.hu!

(x)

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!