Skoda Superb Scout BT Cross névre hallgat a cseh Benet Tuning alkotása, amely lényegében megelőlegezi a gyári Scout szabadidő-autó változatot. Nagyon jól néz ki az optikai tuning, ráadásul nem is drága.

Nagyjából ezer eurónak megfelelő összegért borítják be fényezetlen, fekete műanyag burkolattal a Skoda Superb kombi alsó részét a csehek, akik nem feledkeztek meg a műfajban manapság kötelező ezüst betétekről sem. A gyárilag emelet hasmagassággal rendelkező öszkerékhajtású változathoz adják a készletet, amihez természetesen rengeteg féle felnit is tudnak adni.

Teljesítménynövelést is kínál a Benet, 204 lóerőre erősíti a kétliteres TDI-t Teljesítménynövelést is kínál a Benet, 204 lóerőre erősíti a kétliteres TDI-t

Akinek a kétliteres dízelmotor gyenge lenne, annak 6800 euróért 204 lóerőre emelik a négyhengeres teljesítményét, de nagyobb teljesítményű fékeket és szebb utasteret már 2900 euróért adnak. Utóbbi esetében egyébként teljes bőrkárpitozás is megvalósítható, természetesen a megrendelő ízlésének megfelelő színben. Arról nincs hír, a Skoda mikor lép piacra a Superb Scout-tal, vagy hogy mennyibe kerül majd a gyári terepjáró-megjelenés.

Jól áll a tuningcég által gyártott fekete műanyagborítás a Superb kombinak Jól áll a tuningcég által gyártott fekete műanyagborítás a Superb kombinak