A Mercedes-Benz Lady Day Vezetéstechnikai tréning középpontjában, hazánkban egyedülálló módon a hölgyek és a biztonságos vezetés állt. A Mercedes-Benz biztonságfilozófiája négy pillér – biztonságos haladás, vészhelyzet esetén automatikus beavatkozások, baleset esetén biztonságos védelem, és tulajdonvédelem – köré épül. A Mercedes-Benz modelljeinek biztonságtechnikai felszerelései garantálják a magasfokú biztonságot.

A vezetéstechnikai tréning hat csoportban, hat különböző helyszínen zajlott. A 6 helyszín 4 gyakorlati pályát, egy elméleti oktatást és a Miele Aktív Konyhában egy jó hangulatú, közös főzést tartalmazott. A tréning során lehetőség nyílt többek között száraz, illetve jeges úton a különböző vezetési- és fékezési manőverek, körkörös haladás esetén csúszós úton a kisodródás elkerülésének gyakorlására, vészhelyzet – például durrdefekt – esetén a helyes kormányzás megtanulására, illetve a különböző asszisztensrendszerek (ESP, ABS, Parkoló-segéd, stb.) megismerésére.

Hölgyek eleveníthették fel vezetési tudásukat a Mercedes segítségével a Hungaroring Vezetéstechnikai Centrumban Hölgyek eleveníthették fel vezetési tudásukat a Mercedes segítségével a Hungaroring Vezetéstechnikai Centrumban

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!