Rengeteg levegőt az immár 275 lóerős dízelmotor Rengeteg levegőt az immár 275 lóerős dízelmotor

Annak se kell aggódnia, aki gazdasági megfontolásokból dízelmotorral vásárolja meg az új Porsche Cayenne-jét. A tuningcégek rájuk is gondoltak, most épp a Hamann mutatja meg, milyen gonosz is tud lenni a zuffenhauseni szabadidő-autó.

Rádupláztak a lökhárítóüba épített légbeömlőkre az új első lökhárító toldattal, ráadásul megismételték a csíkban elhelyezett nappali menetfényt a talaj fölött is. A küszöböket is megnyújtották lefelé, a hátsó lökhárítóban nagyon is jól látható diffúzor utánzatot helyeztek el. A kerékjáratokat 23 colos felnikkel töltik meg, a pneumatikus felfüggesztéssel nagy tempónál 35 mm-rel csökkenthető a hasmagasság. De nem csak optikailag tökéletesítették az autót, a háromliteres, 240 lóerős dízelmotorhoz is hozzányúltak. Az elektronika átfésülésének eredményeként 275 lóerőre nőtt a teljesítmény, 620 Nm lett a maximális nyomaték.

Megtoldották lefelé a karosszériát, 23 colos felnikkel töltik ki a kerékjáratokat Megtoldották lefelé a karosszériát, 23 colos felnikkel töltik ki a kerékjáratokat